Σχετικά με το

Vacedo Home Management

Η ιδέα του να ασχοληθούμε με την Διαχείριση Ακινήτων γεννήθηκε από την ανάγκη των ευχαριστημένων από την συνεργασία μας, Ελλήνων και ξένων πελατών να έχουν έναν έμπιστο συνεργάτη-επαγγελματία, που να φροντίσει για την οικονομική εκμετάλλευση των εξοχικών τους κατοικιών.

Η μόνιμη διαμονή σε άλλη πόλη ή το εξωτερικό, η ελλιπής εξοικείωση με τα νέα μέσα και την τεχνολογία, η έλλειψη εμπειρίας, αλλά κυρίως χρόνου, οδήγησαν τους πελάτες μας και όχι μόνο, να αναζητήσουν την επαγγελματική βοήθεια μας.

Ως συχνοί ταξιδιώτες και αφοσιωμένοι οικοδεσπότες, καταλαβαίνουμε από πρώτο χέρι τις προκλήσεις που προκύπτουν από τη διαχείριση ενός καταλύματός διακοπών. Σήμερα, οι επισκέπτες αναμένουν ανέσεις ποιότητας ξενοδοχείου, εξαιρετική προσωπική εξυπηρέτηση και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κατά τις διακοπές τους - κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσει με τη φιλοξενία πολλών επισκεπτών κάθε εβδομάδα.

Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση διαμονής μέσω των Airbnb, Flipkey, Wimdu, Booking.com αλλά μέσα και από άλλες πλατφόρμες ενοικίασης καταλυμάτων περιμένουν ότι με τα χρήματα που πληρώνουν θα έχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει ότι η ενοικίαση του σπιτιού σας μπορεί να είναι απίστευτα ελκυστική, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Η Vacedo Home Management σας βοηθάει να αποφύγετε την ταλαιπωρία της διαχείρισης του καταλύματός σας στις πλατφόρμες ενοικίασης διακοπών και πληρώνετε μόνο εφόσον εσείς πληρωθείτε. Από το μάρκετινγκ μέχρι τις κρατήσεις και τις υπηρεσίες φιλοξενίας, φροντίζουμε για τις βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις σας. Για κάθε τύπο φιλοξενίας και αφού προσαρμοστούμε στις δικές σας ανάγκες, εμείς στο Vacedo Home Management κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σπίτι σας.

Μέχρι τώρα, η Vacedo Home Management έχει..

128

Καταλύματά

32580

Επισκέπτες

2886

Κριτικές